Gevelbepleistering

BBS verbijstert met pleister 

Het bepleisteren van uw (sier)gevel zorgt voor een instant verjongingskuur van uw woning. Door  het bepleisteren van de gevel wordt zowel zichtbare als onzichtbare schade hersteld. Daarnaast isoleert  én beschermt u de woning ermee tegen invloeden van buitenaf. Uw gevel krijgt een strakke en gladde uitstraling, die het gebouw een grote meerwaarde geeft.

 

Alleen maar voordelen

BBS brengt uw gevelpleister uiterst vakkundig aan en werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Zo haalt u maximaal esthetisch, functioneel en praktisch voordeel uit uw gevelbekleding:

 

  • Vuil- en waterafstotend
  • Beschermend tegen invloeden van buitenaf
  • Dampdoorlatend ('ademend')
  • Isolerend
  • Energiebesparend

 

Meer wooncomfort

Het siliconenpleister waarmee BBS werkt verhoogt ook uw wooncomfort. Het werkt koudebruggen weg, en behoudt beter de thermische massa. Dat betekent een aangename temperatuur het hele jaar door. In de winter gaat er immers minder warmte verloren, en in de zomer blijft uw woning langer koel.

 

U kiest de kleur

Gevelbekleding geeft een meerwaarde aan elke woning, ongeacht de bouwstijl. U vindt zonder twijfel een kleur naar uw keuze in het gamma van BBS met maar liefst vierhonderd verschillende tinten!

BBS komt vrijblijvend bij u langs om uw gevel te analyseren!