Crepi gevel

Welke kleuren crepi zijn er beschikbaar?

Welke kleuren crepi zijn er beschikbaar?

De keuze voor een crepi gevel wordt doorgaans niet alleen gemaakt vanuit praktisch oogpunt, in tegendeel. Hoe we het ook draaien of keren, het plaatsen van een bepleisterde gevel brengt ook op vlak van afwerking heel veel interessante mogelijkheden met zich mee. Veel mensen kopen een oud gebouw omdat ze de hoge kostprijs van een nieuwbouw gewoon niet kunnen betalen. Echter komen oudere gebouwen steevast ook met een verouderde voorgevel en dat steekt vaak de ogen uit. Een crepi gevel plaatsen kan dat probleem in één klap verhelpen. U zorgt zo niet alleen voor een betere bescherming van de oorspronkelijke gevel, u voorziet uw huis ook nog eens van een persoonlijke touch.

Keuze van de kleuren crepi en de afwerkingsmogelijkheden

Wanneer u een bedrijf onder de arm neemt om uw gevel te laten bepleisteren zult u ongetwijfeld schrikken van de vele mogelijkheden die voor handen zijn. Vroeger was het veelal uitsluitend mogelijk om te kiezen voor een handvol mogelijkheden, maar tegenwoordig ligt dat wel even anders. Wilt u, uw gevel graag in het beige? Of ziet u liever grijs of misschien wel bruin? Het kan allemaal! Daarnaast is het type pleister van invloed op het oppervlak van uw crepi gevel. Een mineraalpleister is bijvoorbeeld vaak erg ruw wat een extra dimensie geeft aan uw gevel. Daar tegenover staat dat de kunstharspleister over een erg glad oppervlak beschikt wat zorgt voor een bijzonder moderne afwerking van uw huis. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er bestaat op vlak van gevelbekleding voor iedereen wat wils!

Gevelbepleistering, ook op complex gevormde gevels

Het vervelende aan een bestaande woning is dat u vaak geen enkele invloed heeft op de constructie. Met andere woorden, u koopt een huis dat eigenlijk is gebouwd op basis van de eisen en verwachtingen van de eerste eigenaars. Dat is natuurlijk een beetje vervelend, maar hoeft eigenlijk helemaal geen probleem te vormen. Vindt u die oude, klassieke en vuile gevel maar niets? Door het plaatsen van een crepi gevel kunt u deze meteen aan het oog van de buitenwereld onttrekken. Daarnaast maakt gevelbepleistering het mogelijk om ook de meest onmogelijke plaatsen op te frissen waardoor uw volledige huis er binnenkort als nieuw uit ziet. Het mag duidelijk zijn, wanneer u zelf uw huis wenst te voorzien van een persoonlijke touch, dan is het gebruik van gevelbepleistering veelal beslist interessant te noemen.