Gevelbekleding

Gevelbekleding: dan toch maar voor crepi kiezen?

Gevelbekleding: dan toch maar voor crepi kiezen?

Wanneer u een huis heeft gekocht wilt u eigenlijk slechts één ding en dat is dat deze er zo goed mogelijk uitziet. De uitstraling van uw huis beperkt zich namelijk niet alleen tot het interieur, maar ook de buitenkant is belangrijk. Uitstraling is natuurlijk slechts één ding, in werkelijkheid zult u namelijk ook willen dat uw huis zo goed mogelijk is beschermd tegen gevaren van buitenaf. Denk dan bijvoorbeeld aan extreme weersomstandigheden. Wat zou u er van denken mocht er een mogelijkheid bestaan om uw huis niet alleen mooier te maken, maar ook nog eens beter te beschermen? Klinkt goed niet? Wel, in dat geval is gevelbekleding beslist iets voor u!

Hoe & wanneer gevelbekleding aanbrengen?

Mensen die er voor hebben gekozen om een oudere woning aan te kopen krijgen steevast met heel veel opfriswerken te maken. Vooral het uiterlijk van de woning is vaak niet om aan te zien. In dat geval wordt meteen gevreesd voor zeer grote investeringen terwijl dat eigenlijk absoluut niet nodig is. Sterker nog, er bestaan vandaag de dag verschillende eenvoudige en tevens interessante mogelijkheden om uw bestaande gevel op te frissen. Gevelbekleding met crepi is één van die mogelijkheden. Gevelbekleding hoeft absoluut niet duur te zijn en u kunt uw gevel die uitstraling meegeven die het best past bij uw levensstijl. Modern of eerder klassiek? Het kan allemaal. Zo eenvoudig en voordelig kan renoveren zijn!

Gevelbekleding bij nieuwbouw

Het spreekt voor zich dat gevelbekleding niet alleen interessant is voor mensen die van plan zijn om een oude woning op te knappen. In tegendeel zelfs. Ook wanneer u van plan bent om een nieuw huis te bouwen kan deze gevelbekleding de oplossing bieden. Gevelbekleding wordt steevast aangebracht op een zogenaamde spouwmuur waardoor er eveneens altijd gebruik wordt gemaakt van een extra doorgedreven isolatie. Hierdoor zorgt u er niet alleen voor dat uw woning er mooier uitziet, u verhoogt ook nog eens het levenscomfort en u verlaagt de jaarlijkse afrekening van uw elektriciteit.